Eetkamer

Bekijk onderstaand onze betonnen collectie voor de eetkamer

Laat je voor je eetkamer inspireren door de Betonfabriek met prachtige eettafels, bijzondere betonnen eetkamerstoelen en lampen van beton om jouw tafel sfeervol te verlichten! 

Betonnen eetkamer meubels koop je daarom bij de Betonfabriek! Van een eetkamerstoel van beton tot een complete set van tafel en stoelen: wij leveren de mooiste producten van beton en betonlook.In onze showroom en webshop kun je je uitgebreid oriënteren op eettafels en eetkamerstoelen. De collectie van de Betonfabriek bestaat uit verschillende eetkamerstoelen, dus de kans is groot dat je de perfecte betonnen stoel vindt voor in jouw eetkamer.

Op zoek naar een betonnen eettafel? Dan zal je bij ons ook zeker slagen. Wil je een vierkante, ronde, of rechthoekige eettafel van beton of betonlook ? Of gaat je voorkeur uit naar een bartafel? Als jouw maat er niet bij is kun je altijd contact met ons opnemen voor maatwerk. Om je eetkamer verder compleet te maken, kun je bij ons ook terecht voor andere uniek betonnen producten zoals betonnen verlichting en betonnen accessoires. Laat je inspireren door De Betonfabriek!

Onze betonnen producten voor in de eetkamer